E-commerce platform

DevRepublic ontwikkelt een toekomstbestendig e-commerceplatform om 100.000 orders per dag te verwerken in meerdere landen.

Van een toonaangevende speler in de “kado-per-post” markt heeft DevRepublic de opdracht gekregen om een nieuw e-commerce platform te ontwikkelen. Zij lopen tegen de beperkingen van het huidige platform aan, waardoor verdere groei belemmerd wordt. 

Standaard oplossingen niet goed genoeg
De webwinkel levert producten in 5 landen en verwacht op piekmomenten 100.000 orders per dag te verwerken. Om de webshop door te laten groeien is het nodig om het huidige platform te vervangen door een nieuwe e-commerce platformHierbij is het belangrijk dat de website snel, schaalbaar, goed onderhoudbaar en internationaal werkbaar is. Bij “standaard” e-commerce oplossingen vond de klant niet precies wat hij zocht, daarnaast waren de licentiekosten van deze pakketten voor hem te hoog. Hierdoor is er gekozen voor een maatwerk oplossing via DevRepublic. 

Snel ontwikkelen met de nieuwste technieken
Voor de ontwikkeling van het nieuwe e-commerce platform wordt 
alles opnieuw gebouwd, kortom een nieuwe backend met CMS én nieuwe front-end. Hiervoor maken wij gebruik van PHP in combinatie met Laravel en als database MongoDB Hiermee ben je flexibel, snel en schaalbaar.  

 Uiteindelijk komt er een back-end met daarin onder andere CMS, rollenbeheer, categorie-, product-, order- en klantmanagement en taalinstellingen om de diverse webshops in verschillende landen te laten functioneren.  De front-end bestaat uit het design, productpagina, bestelgeschiedenis en alle andere functionaliteiten die je van een webwinkel verwacht. Daarnaast ontwikkelen wij alle API’s voor postmaatschappijen in Europa zodat we webshop in ieder land haar order kan verwerken en laten toesturen. 

Alle kennis voor het ontwikkelen van dit nieuwe e-commerce plaform is bij DevRepublic in huis.  Hierdoor konden wij direct van start en is de doorlooptijd van dit project kort. 

Jouw eigen e-commerce oplossing? 
Heb je een e-commerce platform maar loop jij tegen beperkingen aan? Wil jij verder door ontwikkelen maar lukt dat niet? Kortom, ben jij toe aan een nieuwe e-commerce oplossing die helemaal past bij jouw situatie zonder hoge licentiekosten? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag meer! 

 Wil jij meer weten over hoe DevRepublic jouw e-commerce wensen kan realiseren? Neem dan contact met ons op. 

Contact met DevRepublic

Neem contact met ons op:

DevRepublic BV
Dokter Klinkertweg 10B
8025 BS Zwolle
KVK nr: 08181059
Of stuur ons een bericht
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.