Select Page

Onze smaken

We bieden onze dienstverlening aan in verschillende smaken, maar altijd met één uitgangspunt: het beste voor de klant.

Ontwikkelteam

Beschik direct zelf over een Agile team van hoogopgeleide software ontwikkelaars en testers. Bespaar tijd en geld, want wij hebben het sollicitatietraject al voor jou gedaan. Daarnaast kan je eenvoudig op- en afschalen. De aansturing van het ontwikkelteam heb je in eigen hand of kun je door onze Nederlandse professionals laten oppakken.

Projectmanagement

Profiteer van de voordelen van je eigen Agile ontwikkelteam: direct beschikbaar, snel en kostenbesparend. De communicatie en het projectmanagement laat je over aan onze collega’s in Zwolle. We hebben tenslotte al meer dan 10 jaar ervaring met het aansturen van teams en alle facetten die komen kijken bij het outsourcen, van Scrummen op afstand tot omgaan met culturele verschillen.    

Projectontwikkeling

Heb je (nog) geen eigen Development team nodig, maar wel een idee en een IT wens?  Neem dan ook zeker contact op. Wij hebben veel ervaringen met het ontwikkelen van verschillende projecten, websites en apps. Je bent altijd welkom om eens te sparren met ons. No strings attached. 

Architectuur

Wil je nieuwe software introduceren of wil je een rebuild van een bestaand systeem, maar weet je niet hoe je dit opzet in het bestaande IT landschap? En hoe je dit opzet zodat het aansluit bij de bestaande bedrijfsstrategie? Wij kunnen je helpen! Voor zowel softwarearchitectuur als enterprisearchitectuur hebben we expertise in huis.

DevOps

Werken voor een gemeenschappelijk doel van ontwikkeling tot beheer, dat is waar we graag voor gaan. Denk niet alleen aan een eigen development team dat voor jouw nieuwe features ontwikkelt, maar ook tevens een team dat de nieuwe toepassingen uitrolt en monitort. DevRepublic is erg enthousiast over deze manier van werken en vertellen je graag meer! Wat ons betreft is dit de toekomst. Ben jij er ook klaar voor?

Scrum training

Scrum, iedereen wil het, iedereen doet het en je hoort het overal. Ben je benieuwd wat het inhoud en hoe je dit kan toepassen in de IT? Wij kunnen je meenemen en kijken of dit ook past bij jouw organisatie. Tevens geven we veel praktische informatie over verschillende tools en Scrum events. 

API's en koppelingen

Zonder API’s of koppelingen geen digitale informatiestroom! Simpelweg gezegd is een API of koppeling een uitwisseling van data tussen twee softwaresystemen. Wil je koppelen met een systeem, maar weet je niet hoe? Wij beschikken over de juiste in-house kennis om dit voor jou in orde te maken.