Het gebruik van smartphones en tablets neemt nog steeds enorm toe. De behoefte aan mobiele apps die hier slim op inspelen is groter dan ooit. Mobile first. En laten wij daar nu heel goed in zijn.

Onze iOS en Android developers hebben veel ervaring in het maken van native apps. Apps die specifiek voor een bepaald platform (iOS, Android, Windows) gemaakt zijn. Hierdoor wordt optimaal gebruik gemaakt van de smartphone mogelijkheden.

Naast een native app kan het ook interessant zijn om een mobiele applicatie te maken als een webapp of om gebruik te maken van cross-platform ontwikkeling. En dan zijn er ook hybride apps: een combinatie van een native app die gevuld wordt vanuit jouw website of bedrijfsapplicatie.

Ook voor webapps, cross-platform apps en hybride apps ben je bij ons aan het juiste adres. Iedere soort app heeft voor en tegens. Wij adviseren je hierin graag en kiezen samen met jou de beste oplossing.

Wij experimenteren voortdurend met de nieuwste technologieën in mobile development. En benutten continu de nieuwste mogelijkheden. Innoveren en bijblijven. Voor jou.

Wij werken Agile. Wij scrummen. Samen met jou ontwikkelen wij alleen wat op dat moment echt nodig is. Je ziet direct resultaat en de oplossing kan snel in gebruik worden genomen. Maatwerk mobiele apps in een sprint tempo. Een dergelijke aanpak vraag om regelmatige communicatie met korte lijnen. Daarom maken wij jou onderdeel van ons team met bevlogen mobile DevHeroes.

Wij ontwikkelen mobiele apps voor onder meer Amels, Nobel Vermogensbeheer, Syngenta, Red Transport & Logistics, Sailing Today, Madge en Transportmaster 

Zullen wij afspreken? Want het begint allemaal met een goed gesprek. Elk vraagstuk en mobiele app is immers uniek en vraagt dus om een eigen aanpak. Jouw doelstellingen, wensen en doelgroep zijn bepalende factoren voor het juiste plan en een doeltreffende aanpak.

Bel +31 38 760 05 80 of stuur een e-mail naar info@devrepublic.nl.