In het kort: wij ontwikkelen webapplicaties. Op maat voor jou.

Van klantportalen, webshops tot veilingplatformen en leerplatformen. Wij ontwikkelen veel verschillende soorten innovatieve en bedrijfskritische webapplicaties. Schaalbaar, intuïtief en betrouwbaar.  Van het eerste idee, het design en de ontwikkeling tot het testen, in productie nemen en het onderhoud.

Webapplicaties die allemaal wat gemeen hebben: ze maken het werk van jouw medewerkers en gebruikers gemakkelijker en verhogen de klanttevredenheid.

Complexe vraagstukken zijn meer regel dan uitzondering in onze projecten. Top. Want wij houden wel van uitdagingen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij bedreven en gedreven in het vinden van de beste oplossingen. Samen met jou. Met de focus op kwaliteit en klantwaarde.

Wij werken Agile. Wij scrummen. Samen met jou ontwikkelen wij alleen wat op dat moment echt nodig is. Je ziet direct resultaat en de oplossing kan snel in gebruik worden genomen. Maatwerk webapplicaties in een sprint tempo. Een dergelijke aanpak vraag om regelmatige en gedegen communicatie. Daarom maken wij jou onderdeel van ons team met gedreven en enthousiaste DevHeroes.

Als jouw webapplicatie soepel draait dan kunnen wij ook het onderhoud doen. Wij zorgen er dan voor dat de webapplicatie in een goede technische conditie blijft. Het onderhoud richten wij in zoals jij dat wilt en wenst.

Met gevoel voor de business van onze klanten en onze top-expertise in technologie en gebruikersvriendelijkheid ontwikkelen wij applicaties voor BCA, DrukwerkMax, Syngenta, de Jaarbeurs, KLM, de gemeente Rotterdam en vele anderen.

Zullen wij afspreken? Want het begint allemaal met een goed gesprek. Elk vraagstuk en applicatie is immers uniek en vraagt dus om een eigen aanpak. Jouw doelstellingen, wensen en doelgroep zijn bepalende factoren voor het juiste plan en een doeltreffende aanpak.

Bel +31 38 760 05 80 of stuur een e-mail naar info@devrepublic.nl.