De wereld verandert iedere dag sneller. Inspelen op verandering is de belangrijkste succesfactor. Laat een tekort aan IT-professionals daarin geen beperkende factor zijn.

Laat ons je helpen. Wij bieden detachering van Indiase en Nederlandse Agile IT-professionals.

Huur onze ontwikkelaars, testers, ontwerpers, scrummasters, product owners, projectmanagers en Agile coaches in. Eén, een paar of een compleet ingespeeld team. Speciaal voor jou en perfect afgestemd op jouw behoeften.

Onze Indiase collega’s werken op afstand (offshore) vanuit ons eigen development center in India. Met slimme online tools lijkt het alsof ze naast jou werken. Natuurlijk kunnen onze Indiase collega’s voor enkele weken, maanden of zelfs langer op jouw locatie werken. Natuurlijk ben je ook welkom bij ons.

Vanuit Zwolle begeleiden en coachen wij jou en het team met het opzetten en het continue verbeteren van de samenwerking. We zijn veteranen in het bouwen van teams met verschillende locaties, culturen en tijdzones.

Met trots detacheren wij onze IT-professionals bij o.a. British Car Auctions, DrukwerkMax, Sailing Today, Clubwereld, Verzuimdiagnostiek,  Continuleren (KLM en Gemeente Rotterdam), Syngenta, Wereldschool en Checkbusters.

Jouw voordelen:

  • Geen last van de krapte op de Nederlandse IT-markt;
  • Toegang tot een grote pool aan Indiase toppers;
  • Kostenvoordeel door onze lagere kosten in India;
  • Wij helpen en coachen vanuit Zwolle.

Onze Nederlandse Agile experts coachen niet alleen onze eigen teams, maar laten als scrum master, product owner en Agile coach ook andere teams groeien. Wij hebben o.a. T-Mobile, BCA, Body & Fit, het NFI, de Belastingdienst en de Nationale politie geholpen.

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel +31 38 760 05 80 of stuur een e-mail naar info@devrepublic.nl.