Wij geloven dat een flexibele aanpak met korte iteraties de snelste weg is om werkende software op te leveren. Dat is Agile. Wij zijn Agile. Met de juiste mix van vaardigheden, ervaring, persoonlijkheden en onze Agile-aanpak haal je snel de gewenste resultaten.

Jij bent 100% betrokken bij de ontwikkeling. Jij beheert de zogenaamde backlog met taken en stelt prioriteiten. In Agile-termen: jij bent de product owner.

In sprints (iteraties) van 1, 2, 3 of 4 weken levert het team werkende software, top-down van de backlog en klaar om gebruikt te worden. Stap voor stap ontdek je hierdoor op welke manier het product het beste aan jouw behoeften voldoet. Hierdoor krijgt de oplossing al snel waarde.

Aan het einde van elke sprint nemen wij de tijd om na te denken: de retrospective. Met jou en het team kijken we terug op wat wel en niet goed ging, met acties om het de volgende sprint nog beter te doen.

Met de principes van ‘bouwen, analyseren, leren en verbeteren’ verhogen wij de productiviteit in de kortst mogelijke tijd. Snel aanpassen helpt jou kansen te pakken in de snel wijzigende wereld van vandaag.

Je betaalt per sprint en aan het einde van iedere sprint bepaal je of het resultaat voldoende is of dat er een nieuwe sprint gestart kan worden. Op- en afschalen tijdens het project is geen probleem.

Maak je geen zorgen als je nog niet op vlieghoogte bent met Agile en/of scrum. Onze Nederlandse Agile experts ondersteunen en coachen je om het beste uit de samenwerking en het team te halen.

Jouw voordelen:

  • 100% betrokkenheid bij de ontwikkeling;
  • Snel kunnen inspelen op veranderingen;
  • Er wordt snel waarde geleverd doordat er steeds werkende software wordt opgeleverd;
  • Onze Nederlandse Agile experts helpen en coachen jou.

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel +31 38 760 05 80 of stuur een e-mail naar info@devrepublic.nl.